O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Starababa
Gastarbeiter

Re: hmmm

Postautor: Starababa » 22 lut 2012 02:28

reivax86 pisze:Powiem tak znam kilku tez powiem szczerze niecignelo mnei w strone hindusow etc ale jak mowilemkeidys na tym forummailem znajome z filipin i korei i japoni jak i kanadyjki i amerykanki i brytyjki mulatki (znjaome nie kochanki dla tych troli :P).powiem tak w mentalnosci kazdej nacji jets cos innego co wtnieslismy z domu i co kreuje nas teraz .Wiem ze nieoczekujesz rady mezczyzny ale jezeli szukasz osoby ktora bedzie twoja polowka bedziesz sie mogla mu zwierzyc zrozumie cie i niezostawi bedziesz go pewna to warto w kazda nacje sie pchac ale i tu jets problem ja patrzac an swoje relacje z znajomymi to powiem ze to jets porblem filipinki bardzo religijne a do tego poweim szczerze troche zaagresywne jak dla mnie do tego za brdzo bossy i nacja ta jest ladna ok wszytko oki ale niema tego czegos jak widze np polke ktora wyglada takjak wyglada (ktos mi powiedzial keidys ze na raz mzona sprubowac ale ja mysle zenieszukalem osoby wteyd na raz tylko na cale zycie i ect zreszta koncow koncem nieche ciagle latac gdzies jak to kolega mowi "za dupami " bo porostu sie jzu niechce ), kandyjki angielki i amerykanki sa wyzwolone powiem szczerze wiekszosc z nich nosi wibrator w torebkach i z tak nigdy nic niweidaomo i jest porblem ze wzgledu na partnerstwo nom bo ja raczej bylem wychowany keidy to mezczyzna ma dwac kobiecie oparcie i to co potrzebuje niezawsze musza to byc pienadze liczy sie zaufanie w dzisiejszych czasach kobiety same pracuja i niekiety to wieciej od mezczyn zarabiaja i ja neima nic do tego chcesz idz pokaz i wolna droga ale tez lubei byc przydatny .U hindusow oni sa bogami niema gadania i tyle zero niewolno patrzec na innego mezczyzne etc zero wolnosci zero , juz neipowiem o muzlomanach jak cie zawiaze w czarna suknie i w upal bedziesz musial posowac z ta husta wiec dlatego jak powiedziala kolezanka wyzej to jets przepasc a byle czym jej niezasypiesz a do tego most drogi bo ni to jezyka niema bo zawsze angielski ubozszy w slowa niz polski to do tego zawsze niporozumienia jezykowe beda .Wiec radze albo dac sobie spokoj albo przygotowac sie do zmudnej pracy w zakopywaniu tego wawazu lub budowaniu mostu lub poprostu poszukac jakiegos porzadnego polkiego chopaka ktory niepije i ma jakos taki wzor ojcowski ktory pozwal mu byc lub w zalozeniu mzoe byc kims wartosciowym pomysl o tym uwaznie jezeli ten topic jest powazny :)

O curfaaaaa a z jakiej choinki ty sie urwales?????

:shock:

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 22 lut 2012 08:58

Nie wiem co on bierze, ale musi byc mocne 8)

adam2009
Gastarbeiter

Postautor: adam2009 » 22 lut 2012 14:10

duzo moich znajomych zawarlo malzenstwa z osobami z innej religii
wiekszosc ok 70 proc wciaz jest razem ale czesc sie roztala najbardziej szkoda dzieci

trzeba myslec gora a nie dolem

ja widzac te przyklady ozenilem sie z osoba mojej religii z innego panstwa i juz ponad 7 lat jestesmy razem

sa oczywiscie drobne roznice obyczajowe ale zawsze dobrze poznac cos nowego i czegos sie nauczyc

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 22 lut 2012 17:02

adam2009 pisze:duzo moich znajomych zawarlo malzenstwa z osobami z innej religii
wiekszosc ok 70 proc wciaz jest razem

czyli duzo lepsza statystyka niz z "nie-mieszanymi" parami hehehehe

Wróć do „Hyde Park”