O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
kika75
Gastarbeiter

Poznaj męskie sekrety-Jan Bareja, Tomasz Justyniarski

Postautor: kika75 » 02 sty 2012 11:29

Dlaczego mężczyźni zdradzają? Dlaczego nie potrafią okazywać uczuć? Co jest dla nich najważniejsze? Czego się boją?
"Poznaj Męskie Sekrety" to książka, w której kobiety znajdą odpowiedzi na powyższe pytania i wiele, wiele innych…
Dzięki lekturze przewodnika już nigdy nie dadzą się zaskoczyć mężczyznom. Nauczą się rozumieć męski punkt widzenia i przewidzieć zachowania obecnych czy potencjalnych partnerów. Będą mogły odbudować swój związek bądź umieć rozpoznać mężczyznę, z którym będą szczęśliwe.
Czytałam jest rewelacyjna każda kobieta powinna ją przeczytać a najlepsze jest to że będzie druga część.

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 02 sty 2012 21:22

eh.. juz sam tytul mnie irytuje... nie ma chyba reguly, ze to faceci zdradzaja, bo czasem kobiety sa gorsze...

a po poczytaniu ksiazek tego typu dojdzesz do wniosku, ze jest z facetami tak, ze jest taki jeden typ faceta- piotrus pan!

ci o to faceci nie sa nigdy gotowi na staly zwiazek, nawet jesli sa to zwiazek nie potrwa dlugo bo im sie szybko nudzi. I syndrom piotrusia pana pojawia sie zazwyczaj u facetow rodzonych w lipcu.... nie wierzysz to sprawdz... kazdy facet z pod znaku blizniat to piotrus pan. A to dlatego, ze maja taka podwojna osobowosc, i wszystko podswiadomie musza miec podwojnie, i kobiety dwie tez... to tak w skrocie, ale poznalam wielu facetow piotrusiow panow i final byl ten sam- lipiec! :roll:

tak wiec jesli poznasz faceta z pod znaku blizniat to uciekaj, reszta jest ok, bo jedni np potrzebuja stalilnosci, inni uczuc, ze nawet jesli ich kusi, to nie chca stracic stabilnosci nawet jesli nie ma juz uczuc... i dla wiekszosci uczucia sa wazniejsze niz jakis przygodowy seksik, tego jestem pewna, wiec faceci to gatunek dobry :D poza piotrusiami panami of course :wink:

Wróć do „Hyde Park”