O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
tattooart
Emigrant

Postautor: tattooart » 18 lut 2011 16:17

Pewnie minimalna place miala na mysli, to jest odgornie regulowane, ale to mala taka dygresja.
Wlasciwie to pisze, co by szanownym przedmowcom powiedziec, oczywiscie ton odpowiedni zachowujac, ze nie ma sie o co klocic. Bo ta ja najladniej pachne, najwiecej wiem, politycznie jestem jedyny sluszny, pewnikiem tez gotuje na swiecie najlepiej, mam przekurwapiekne cialo, zyl bede pewnie z trzysta lat, wlasciwie to chyba nawet w koncu jakims bogiem zostane. Oczywise jest, ze widzialem najwiecej i znam odpowiedz na kazde pytanie.
No i niniejszym nadrobilem straty, w koncu tak tu rzadko zagladam, ze nie mialbym jak Wam dorownac w udowadnianiu, kto lepiej i wiecej wie i moze.
A teraz to juz na pewno w tyle nie zostaje
:twisted:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 18 lut 2011 16:37

nie ma obowiazku powyzszania pensji ze wzgledu na inflacje :?: :shock:

mozemy podyskutowac - zacznijmy od - przytocz prosze przyklad kiedy potraktowalem na tym forum kogos jak smiecia az w takim stopniu jak ty (i inni) potraktowali aine? ja bede na podium ale zawsze za toba ...

tattooart mi nie chodzi o to kto wie wiecej. ja wiem w swoich tematach blondynek w swoich, ty w swoich, zaczelo sie od tego ze mialem czelnosc 3 razy zakwestionowac jej nieomylnosc a teraz nie chodzi o kwestie jej wiedzy ale tego ze w co 2 poscie przypomina ze ona jest klasa A a ja (my) klasa B - tak jak jej miala prawo skonczyc sie cierpliwosc do ainy to mi ma prawo do traktownia mnie z gory - widzisz maly ze mnie czlowieczek ale duzym sie nie daje ...

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 18 lut 2011 16:43

Idzie ktos na piwo?

kordian
Gastarbeiter

Re: glupota nedza z bida i pisdowski elektorat

Postautor: kordian » 19 lut 2011 11:11

blondynek pisze:udam wielkiego mysliciela tego forum:
.....

http://www.youtube.com/watch?v=_if7AU9bxOY

banita
Rezydent

Postautor: banita » 21 lut 2011 08:37

blondynek pisze:banita - wbrew pozorom jest ... stawka godzinowa zwieksza sie corocznie ze wzgledu na inflation rate;

minimalna ... wiec przestan mydlic ludziom oczy ogolnikami

az strach sie bac tej rekawicy - tez mnie bedziesz bluzgac jak aine? nie moge sie doczekac, pokazuj dalej swoja wysoka klase

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 21 lut 2011 12:50

banita pisze:
blondynek pisze:banita - wbrew pozorom jest ... stawka godzinowa zwieksza sie corocznie ze wzgledu na inflation rate;

minimalna ... wiec przestan mydlic ludziom oczy ogolnikami

az strach sie bac tej rekawicy - tez mnie bedziesz bluzgac jak aine? nie moge sie doczekac, pokazuj dalej swoja wysoka klase

nie wymieniaj slonko mojego imienia w tak banalnej konwersacji :lol:

blondynek napisal:

az mi szmata z reki poleciala...szef jutro mnie opierdzieli jak nic

a napisala to o 4am .... blondynek ze szmata chodzi po nocach biura sprzata, kazdy bylby sfrustrowany :wink:

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 23 lut 2011 11:47

blondynek tyle lat siedzisz na londynku a nie wiesz, ze jak nikt po tobie jeszcze nie napisala to posta mozna wykasowac? zamiast pisac dubel srubel moglas wykasowac :roll:

juzekbrona
Emigrant

Re: glupota nedza z bida i pisdowski elektorat

Postautor: juzekbrona » 24 lut 2011 04:58

blondynek pisze:udam wielkiego mysliciela tego forum:

...ch...j...bombki...strzelil...
.....

Masz rację.

Oraz:

Stare k... nie chcą zdychać, młode d... nie chcą dawać a ch... nie chcą stawać.

oraz

Lepsze pół sranka niż całe dymanko

poza tym Janek Wiśniewski padł.

No tośmy se pogadali jak równy z równym.

juzekbrona
Emigrant

Postautor: juzekbrona » 26 lut 2011 02:08

blondynek pisze:jak rowny z rownym to bedzie - ruszaj sie juzek idziemy na piwo niechybnie brakuje tam nas :lol:

Czekam na propozycję...

Wróć do „Hyde Park”