O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Emigrantka
Rezydent

Pomozcie

Postautor: Emigrantka » 01 kwie 2010 01:38

Jestem w ciazy z muzynem, nie chcom mi dac zasilkow bo jego trzy zony i kuzynka juz biora zasilki na ten adres, agencja a wrednymi polakami nie chce mi wytempic bed bugs, pracuje za 3,40 na godzine ale lubie swoja prace bo moj szef (tirek) jest mily i czasem da mi sie u siebie przespac.

Mysle rzeby to wszystku zucic i zalozyc wlasny bisnness ale nie moge sie zdecydowac miedzy adresowaniem kopert a skladaniem dlugopisuf?

Jest jeszcze opcja scinania krzakuf w Hajd Parku ale trzeba zaplacic Zenkowi albo Abdulowi 50 funtuf i miec wlasne sekatory.

Probowalam wozic paczki z polski do Anglji ale rowerem to bylo dlugo, klientom sie kielbasa w transporcie popsula i nie zamawiali przewozowwiec mi firma splajtowala..

Co mam zrobic?

Dzienkujem za powazne rady - glopie komentaze prosze sobie darowac.

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 01 kwie 2010 01:43

acha, moj inglisz estoy communicativny

juzekbrona
Emigrant

Postautor: juzekbrona » 02 kwie 2010 01:29

Babcia, szacun. Ta sama fala. FM 102,2

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 02 kwie 2010 10:37

Emi, spadlabym z lozka gdyby nie fakt ze siedze na materacu :lol: :lol:

no ale oczekujesz powaznych rad...

Droga Emi,
Proponuje zaczac od powaznego zastanowienia sie nad swoim wnetrzem i dostrzec duchowy aspekt sytuacji w ktorej sie znalazlas. To ze zaszlas w ciaze z "muzynem" jak to go nazwalas swiadczy o niesamowitej potrzebie milosci i akceptacji, ta malenka drobinka jaka sie w tobie rozwija da ci sile do wejscia w kolejny dzien. Uwierz ze jest sila ponad nami ktora kieruje kazdym naszym krokiem i nie pozwoli naszym stopom sie potknac. Popatrz na ptaki, nie pracuja, nie skladaja dlugopisow, nie adresuja kopert a jednak niczego im nie brakuje, kwiaty nie pracuja za £3,40 na godzine a jednak nikt nie odmowi im piekna i tego tajemniczego uroku. Usiadz w zaciszu....pomieszczenia w ktorym obecnie mieszkasz, zamknij oczy, nabierz gleboko powietrza i poczuj jak stajesz sie czescia wszechswiata ktorego kregi zataczaja daleko dalej niz mozesz sobie wyobrazic...
Mam nadzieje ze ci pomoglam, bede sie modlic za ciebie....

:lol: :lol:

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 02 kwie 2010 14:26

wygon chlopa i na benefity przejc dwa pokoje z kuchnia ci dadza i kase na dziecko.. :wink:

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 02 kwie 2010 16:48

pisze sie w cionzy

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 02 kwie 2010 21:49

Dzienkujem - na szczenscie siem okazalo ze nie jestem w ciazy tylko mi sie chcialo bonka puscic.....

Jak juz poscilam to mi siem przeludnienie w mieszkaniu zmiejszylo.. 3 chinczykow z lozka pietrowqego obok sie wyprowadzilo od razu

Tearz siedze i obalam z Juzkiembrona flaszke wina marki wino (z oferty w Tesco) i zycie jezd pienkne ;)

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 03 kwie 2010 00:28

zafsze bylo pienkne zwlaszcz z butla siary...
#czy moge do was dolonczyc??plis..powiedz juzkowi ze mu obciongne bez gumy..i flaszke tez pszyniose a moze i dwie jak mi flatmejt jusz jednej nie wyhlal :roll:

Wróć do „Hyde Park”