banita pisze:
swoja droga w tym tepie niedlugo bedzie mogli sobie zmienic nazwe na smietnik.net bo uznajecie ze wasi uzytkonicy pisza tylko posty nadajace sie do smietnika

nastepnym razem przygoruj sie do dyskusji zanim ja rozpoczniesz
 nastepnym razem przygoruj sie do dyskusji zanim ja rozpocznieszbanita pisze:Anki nie ma tu od marca 2009 ...
 ubawilam sie niezle - jestem modem forum, ktore odwiedzilam moze 10 razy w ciagu ostatniego roku. no bajer
 ubawilam sie niezle - jestem modem forum, ktore odwiedzilam moze 10 razy w ciagu ostatniego roku. no bajer   to tylko potwierdza jaki tu panuje burdel
 to tylko potwierdza jaki tu panuje burdel   

blondynek pisze:hahahaha
teraz ja sie usmialam
londynek jak widac sioe nie zmienia- tylko ludzie sie zmieniaja i dlatego jest jaki jest
starym sie zaczyna po jakims czasie nudfzic bo ile mozna z glupoty sie nabijac i rece zalamywac nad nierozgarnietym narodem
ale sie kreci - i o to im chodzi
wy odejdziecie, przyjda inni tak jak wy pzyszliscie po nas albo po innych ktorzy przyszli po 'nas'
mnie naprawde nic tu juz nie zadziwi
a jestem bo mam czas na bzdury - no i czasem mozna sie posmiac, czasem moze pomoc
dopoki user i banita beda z ich komentarzami to ja sie nie ruszam
 wiedziałem
 wiedziałemWróć do „Londynek.net i forum”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 6 gości