MarcFloyd pisze:Coz to za roznica ktory wybralem?Napisalem ze rasizm zaczyna sie w momencie kiedy masz uprzedzenia rasowe a nie dopiero kiedy kogos uderzysz. Moze byc inaczej: rasizm zaczyna sie w momencie kiedy masz uprzedzenia rasowe a nie kiedy kogos nie zatrudniasz przez kolor skory. Znakomita wiekszosc ludzi nigdsy w swoim zyciu nie miala okazji nikogo zatrudniac wiec takie pytanie byloby bezcelowe.
Tak dla uscislenia, to dziala w obie strone bez wzgledu na to czy powiesz:
Ty bialy ch...
Ty kolorowy ch...
Reakcja powinna byc taka sama.
Odnosnie dany statystycznych jak widac w dyskusji licza sie tylko jedne dane... ilu to jest "rasistow" w jakims spoleczenstwie...
Co do punktacji
Artur w tej dyskusji wygrywa w kazdym zdaniu poniewaz kazdego traktuje rowno zgodnie z zasada braku segregacji rasowej i jak to napisane bylo zacytuje braku "uprzedzen rasowych".
Faworyzowanie zas jednej grupy wzgledem innej jest rasizmem.
MarcFloyd pisze:Ponad TRZYDZIESCI procent, niezaleznie od koloru skory (bo rasisci sa i czarni i biali).
brain pisze:Chyba ci musze czarno na bialem wytknac kazdy twoj blad i twoja hipokryzje bo widze ze zapominalstwo to twoja domena.
MarcFloyd pisze:Owszem.
MarcFloyd pisze:Bardzo ladnie ignorujesz wszystkie posty pwyzej. Powtorze duzymi literami bo widze ze nie dociera: DANE STATYSTYCZNE POKAZALY IZ TEZA O BRAKU RASIZMU JEST BZDURA. PO TO ZOSTALY ZAMIESZCZONE.
Nie czytales poprzedniej strony tej dyskusji, jak widac.
MarcFloyd pisze:Zaczyna mnie to wk......
Zacytuj JEDNO zdanie z tej dyskusji w ktorym ja DYSKRYMINUJE lub FAWORYZUJE ktoraz z grup rasowych. Jesli nie znajdziesz oczekuje slowa "przepraszam".
MarcFloyd pisze:Ponad TRZYDZIESCI procent, niezaleznie od koloru skory (bo rasisci sa i czarni i biali).
To zacznij to stosowac.
Oczywiscie, tak jak piszesz.
MarcFloyd pisze:Zacytuj JEDNO zdanie z tej dyskusji w ktorym ja DYSKRYMINUJE lub FAWORYZUJE ktoraz z grup rasowych. Jesli nie znajdziesz oczekuje slowa "przepraszam".
brain pisze:Ale nie doczekasz powodu, kasowales kazdy dowcip o ciemnoskorych a zadnego o bialych, zydach
brain pisze:Artur w tej dyskusji wygrywa w kazdym zdaniu poniewaz kazdego traktuje rowno zgodnie z zasada braku segregacji rasowej i jak to napisane bylo zacytuje braku "uprzedzen rasowych".
MarcFloyd pisze:Zacytuj albo przepros!
A jesli tego nie zrobisz - zaczynam cie traktowac taj jak Misia - bo jesli nie odpowiadasz za to co piszesz to tak wlasnie bede cie traktowal - jak trolla ktory nie odpowiada za to co pisze.
W dalszym ciagu oczekuje przeprosin. Zacytuj JEDNO moje zdanie w ktorym dyskryminuje grupe rasowa w tej dyskusji.
Ulatwie ci zadanie: zacytuj nie z tej dyskusji a z calosci moich wypowiedzi na forum zdanie w ktorym dyskryminuje bialych!
Zacytuj albo przepros!
A jesli tego nie zrobisz - zaczynam cie traktowac taj jak Misia - bo jesli nie odpowiadasz za to co piszesz to tak wlasnie bede cie traktowal - jak trolla ktory nie odpowiada za to co pisze.
Posluchajm drogi KLAMCO:- skasowalem JEDEN dowcip o ciemnoskorych porownujacy ich zapach do zapachu bydla
brain pisze:Rozwaliles mnie teraz, dalsze dyskusje z toba nie maja sensu.
.Artur pisze: To ze ktos ma inne poglady od twoich (a mimo wszystko chce o nich dyskutowac) to nie znaczy ze trzeba do tepic na forum
brain pisze:Tak ja jestem trolem a ty jestes trolem ktoremu ktos przez naprawde wielka pomylke dal troche wladzy i sie puszysz teraz straszac co to ty nie zrobisz...
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 48 gości