Postautor: mówcie_mi_255 » 12 paź 2008 10:19
ale sie spieliście.
To ze polsat i cyfra robia obostrzenie ze nie mozna wywozic dekoderow a wlasciwie kart a jeszcze szczególowiej odbierać z ich platworm programów poza terytorjum polski to po prostu ich dupochron, bo maja licencje na nadawanie w polsce.
Inna rzeczą jest to ze ktoś to ogląda, w sumie jak zapłacił, za LEGALNĄ kartę to uważam, ze tu jest wyjatek gdzie można nagiąć umowe, bo w końcu kurcze zapłaciłem właścicielowi praw autorskich a że pieniądze przewędrują przez polskie, do francji a potem w świat, to inna rzecz, ważne ze ktoś tam dostał wynagrodzenie za prace, już nie złodziejstwo.\
kartę cyfry trzeba włożyć i postępować wg instrukcji, kanał nazywa się wymiana kart, czas aktywacji i pobrania oprogramowania z satelity od kilkunastu do kilkudziesięciu minut.
jak ktoś ma dekoder nie "cyfry" to będzie musiał sobie pookładać część programów, u mnie np TV4 i DISCOVERY odnalazłem w bukiecie przedtem Polsatu.
uwaga pojawił się mistrz hakerów,
WITAMY MY ODBLOKUJEMY TE STARE KARTY NA NOWE
TYLKO UNAS NOWE KODY DO DEKODERA CYFRA PLUS
TOM STOROM KARTE PZERABIAMY NA NOWOM
WSYSTKO ROBIMY TELEFONICZNIE
I DEKODER BEDZIE DZIALA NA WSYSTKIE PROGRAMY GWARANCIA NA 6 MIESIECY
POPROSTU ZADZWON DO NAS
TEL:xxxxxxxxxxx
E-MAIL BOSS.123@...
PROSZE DZWONIC OD 9:00 DO 18:00
DZIEKUJEMY ZAPRASZAMY NIE MARTF SIE MY CI W TYM POMOZEMY TYLKO UNAS KODE JESCZE NIKT NIE MA
PROSIMY O KONTAKT
aktywuje stare karty i daje 6 miesięcy gwarancji, że tak powiem akcja karta za kartę, czyli on ci aktywuje twoją kartę kredytową/debetową na pewno bardzo mocno :>
a prawda jest taka że cyfra ciągle jeszcze czasc programów nadaje w starym systemie do końca miesiąca października, bo pojawiły się problemy z niektórymi dekoderami zwłaszcza tymi bardzo starymi dali sobie czas na załatwienie problemów, najbezpieczniej jest kupować TV w polsce, albo zanim da się pieniądze zadzwonić i zapytać czy taki to numer abonenta jest w sytemie aktywny, za telefon zaplacimy kilka funtow, a lewe umowy to przeciez setki funtow