PawelC pisze:Ja jestem strasznie happy with TMobile. 5p na stacj i 15p na komorke, do tego przy doladowaniu w ciagu tygodnia o £10 masz dodatkowe £10 do wydzwonienia w weekend. I wychodzi i tak taniej jak Lebara i nie masz problemow chocbyz szukaniem miejsca, gdzie mozesz doladowac.
milicjant pisze:PawelC pisze:Ja jestem strasznie happy with TMobile. 5p na stacj i 15p na komorke, do tego przy doladowaniu w ciagu tygodnia o £10 masz dodatkowe £10 do wydzwonienia w weekend. I wychodzi i tak taniej jak Lebara i nie masz problemow chocbyz szukaniem miejsca, gdzie mozesz doladowac.
A ile Cie kosztuje dzwonienie na stacjonarne w UK? Bo moze gdybys dzwonil przez www.topupnow.co.uk bylbys jeszcze bardziej zadowolony?
Koszt 3,5p na komurke do PL(0,5p stacjonarny w PL)+ jak za polaczenie z nr stacjonarnym w UK(dzwoni sie przez nr 0208....)
user630905 pisze:Czy ktos moze mi napisac jak teraz najtaniej dzwonic do Polski z komorki. Jaka siec jest najbardziej korzystna? Kiedys korzystalem z o2, ale teraz slyszalem, ze bardziej sie oplaca t-mobile. Chodzi mi o telefony na karte a nie na abonament.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 18 gości