user1814656 pisze:Powinnas sie denerwowac na dziewczyny o ktorych pisze, gdyby sie tak nie zachowywaly to by nie bylo moich tekstow
 więc zycze Ci tego,może doczekamy sie na forum aż przeprosisz chociaż te dziewczyny które sie tutaj wypowiadaja.Generalnie to powinieneś mieć troche klasy i stylu,bo z takim podejściem napewno tylko odstraszasz te normalne Polki ktre istnieją!!!Jestes rozgoryczony faktem że jej nie spotkałeś jeszcze ale to może tylko i wyłącznie Twoja wina,może zmień podejście i nastawienie.Bo ja osobiście na ulicy bym Cie minęła i nie chciała z Toba zamienić ani pół zdania
 więc zycze Ci tego,może doczekamy sie na forum aż przeprosisz chociaż te dziewczyny które sie tutaj wypowiadaja.Generalnie to powinieneś mieć troche klasy i stylu,bo z takim podejściem napewno tylko odstraszasz te normalne Polki ktre istnieją!!!Jestes rozgoryczony faktem że jej nie spotkałeś jeszcze ale to może tylko i wyłącznie Twoja wina,może zmień podejście i nastawienie.Bo ja osobiście na ulicy bym Cie minęła i nie chciała z Toba zamienić ani pół zdania 
user1814656 pisze:Klase i styl mam, ale nie na forum.
 tylko skoro na forum grasz tos zwykła marionetka i nie warto w takim razie zwracać uwagi
 tylko skoro na forum grasz tos zwykła marionetka i nie warto w takim razie zwracać uwagi  zreszta na teatrzyk jestem za duża,szkoda że Ty jak dziecko
  zreszta na teatrzyk jestem za duża,szkoda że Ty jak dziecko 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 31 gości