np. unikasz wypowiedzenia sie o Allende? niewygodna prawda, czy co? czy ja sobie uroilem, ze byl agentem KGB?
czy ja sobie uroilem, ze masowa aborcja doprowadzila do kryzysu demografii w skali calego kontynentu?
trzeba sprowadzac ludzi tak kulturowo odmiennych od nas, ze nie mozemy sie z nimi dogadac w kwestiach fundamentalnych?
na a ci ge*e - jaka oni sa przyszloscia dla spoleczenstwa, skoro nie moga miec dzieci?
jaki jest prawdziwy cel masowej deprawacji, uczenia 10-latkow, co ja mowie? - 5-latkow uzywania prezerwatyw
jacy ludzie wyrastaja po takim praniu mozgu?
pisze o manipulacji milionami ludzi, ktorzy w dobrej wierze ulegaja durnej ideologii. umiesz to rozroznic? o Allende - nic dziwnego, ze "nie slyszales"MarcFloyd pisze:np. unikasz wypowiedzenia sie o Allende? niewygodna prawda, czy co? czy ja sobie uroilem, ze byl agentem KGB?
Nie ma mam pojecia czy Allende byl agentem (szczerze watpie, jakikowleik prezydent bedac prezydentem nie musi byc agentem, nawet jesli byl w przeszlosci) ale nie o tym mowie: ty piszesz o milionowym spisku pacyfistow, komunistow (ucieszyliby sie ze jest ich tyle), Unii itp.
to skad te kilkadziesiat milionow imigrantow w Europie w ostatnich latach?MarcFloyd pisze:czy ja sobie uroilem, ze masowa aborcja doprowadzila do kryzysu demografii w skali calego kontynentu?
Tak. Uroiles sobie.
ale nie na taka skale, nie widzisz roznicy miedzy tym co dzieje sie na styku kultur a rozsadzaniem cywilizacji od srodka?MarcFloyd pisze:trzeba sprowadzac ludzi tak kulturowo odmiennych od nas, ze nie mozemy sie z nimi dogadac w kwestiach fundamentalnych?
Tak, znowu sobie uroiles. Ludzie mieszali sie kulturowo od wiekow.
i znow nie chcesz zrozumiec - nic nie mam do ludzi, tylko do PROMOCJI tych zachowan! po co to jest?MarcFloyd pisze:na a ci ge*e - jaka oni sa przyszloscia dla spoleczenstwa, skoro nie moga miec dzieci?
A ci bezplodni? Jaka oni sa przyszloscia spoleczenstwa misiu? A ludzie ktorzy nie chca miec dzieci? Jaka tro przyszlosc spoleczenstwa?
A nie przyszlo ci do glowy, misiu, ze zycie ludzkie jest dla czlowieka darem samym w sobie i, o ile nie krzywdzi nikogo ma prawo przezyc go jak chce?
taaa, pieciolatekowi "wiedza biologiczna" sie straaaasznie przyda, jak prezerwatywe zalozyc, haha, chyba na gloweMarcFloyd pisze:jaki jest prawdziwy cel masowej deprawacji, uczenia 10-latkow, co ja mowie? - 5-latkow uzywania prezerwatyw
Prawdziwy cel misiu?... Powiedz nam., bo chyba to nie po to zeby przekazac wiedze o biologii i wlasnej seksualnosci, co? To pewnie spisek Ukladu, musi byc jakis PRAWDZIWY, UKRYTY CEL![]()
![]()
nie ma potrzeby, moze sam idz, zawadz jeszcze o szkole zeby sie nauczyc czytacMarcFloyd pisze:
Misiu, prosze cie: idz do lekarza.
Marc - odniosl bys sie do argumentu zamiast ciagle dawac te ostrzezenia, z reszta zapomniales mi dodac, powinieniem miec juz 3
o jest trzecie, dzieki
pisze o manipulacji milionami ludzi, ktorzy w dobrej wierze ulegaja durnej ideologii.
user940736 pisze:
ale tylko dziecko moze uwierzyc, ze te sukinsyny mialy kiedykolwiek czyjes dobro na wzgledzie poza wlasnym.
Paranoid personality disorder is listed in the DSM-IV-TR as 301.00 Paranoid Personality Disorder.
(...) this disorder is characterized by a pervasive distrust and suspicion of others such that their motives are interpreted as malevolent,
to skad te kilkadziesiat milionow imigrantow w Europie w ostatnich latach?
ale nie na taka skale, nie widzisz roznicy miedzy tym co dzieje sie na styku kultur a rozsadzaniem cywilizacji od srodka
i znow nie chcesz zrozumiec - nic nie mam do ludzi, tylko do PROMOCJI tych zachowan! po co to jest?
taaa, pieciolatekowi "wiedza biologiczna" sie straaaasznie przyda, jak prezerwatywe zalozyc, haha, chyba na glowe
nie ma potrzeby,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 18 gości