MarcFloyd pisze:Nie Mossad tylko ja ci zmienilem tytul. Jak i z dziesiec innych w tym tygodniu, zazwyczaj w celu oddania tresci posta poprzez tytul.
Bardzo popularne sa tytuly typu "Uwaga!!" ktore kompletnie nic nie mowia o zawartosci. Zmieniam to standardowo (o ile mam czas oczywiscie i jesli post jest nowy), zwlaszcza w dzialach "branzowych". I nie chodzi tu o zmiane ktora ma na celu usuniecie tresci niezgodnych z regulaminem tylko o porzadkowanie tresci forum i umozliwienie uzytkownikom znalezienia interesujacych ich zagadnien
Bardzo popularne sa tytuly typu "Uwaga!!" ktore kompletnie nic nie mowia o zawartosci. Zmieniam to standardowo (o ile mam czas oczywiscie i jesli post jest nowy), zwlaszcza w dzialach "branzowych". I nie chodzi tu o zmiane ktora ma na celu usuniecie tresci niezgodnych z regulaminem tylko o porzadkowanie tresci forum i umozliwienie uzytkownikom znalezienia interesujacych ich zagadnien -
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 19 gości