brain pisze:a probowales pojsc na jakosc a nie na ilosc... ?
anyway zycze powodzonia w nowopowstajacej firmie.
pozdrawiam
Wiem, wiem, wiem, ale to nie jest takie proste kolego, otwieram własny biznes i jednocześnie pracuje w 2 firmach. Jeśli tylko wszystko pójdzie tak jak trzeba (a nie ma innej opcji) to juz za miesiąc rezygnuje z 1 etatu, aby więcej czasu mieć dla mojej firmy. Jestem optymista i wierze gleboko, sorry ja to wiem ze juz niedługo zrezygnuje również z tej 2 pracy. Ale w tym momencie ciągnę obydwa etaty, bo Zycie nie jest takie proste a mam tez kilka Marzen do zrealizowania wiec nie robie tego, aby chwalić sie stanem konta w banku tylko, aby realizować swoje plany.
Apropo twoich wyliczeń to u mnie tez wygląda to dość dobrze
6 dni po 12 h daje mi 72h pracy
oraz 96 godzin na odpoczynek, w tym każda niedziela wolna
Tym bardziej ze jedna z moich prac to siedzenie na krzesełku przez 12 godzin z 10 minutowa przerwa, co godzinę i obserwowanie pzewijajacego sie materiału z jednej rolki na druga rolke ( czas przewinięcia jednej szpuli to ok 2,5h) ze stawka £9/h brutto
Wiesz ja nie mam zony, dzieci wiec jestem w troszkę innym polozeniu, a twoja sytuacje i postawę życiowa doskonale rozumie, jak bym mial żonę i dziecko tez wola bym więcej czasu spędzać z rodzina.
Pozdrawiam