Postautor: AnetaTaunton » 01 mar 2017 11:27
Ostrzegam przed ta klinika!!!!!!!!!!!!!!!To jakis obled ,ze ona w ogole jeszcze istnieje!!!Panuje tam okropny chaos,zero higieny!!! Jestem zszkokowany!!!!Podczas mojej wizyty u stomatologa, a dokladnie lek.stom. Grazyna Hankiewicz zostalem potraktowany jak smiec,a mianowicie "lekarz" znieczulila mnie uzywajac strzykawki z igla wczesniej juz wypelnionej owym znieczuleniem,po wstrzyknieciu schowala ja do szuflady z zawartoscia,ktora pozostala,czyli jak rozumiem na zapas dla nastepnego pacjenta !!!!: W trakcie gdy bylem" obslugiwany ,dr wchodzila i wychodzila z gabinetu,nie zmieniajac rekawiczek otwierala drzwi,a nastepnie tymi samymi rekawiczkami grzebala w jamie ustnej. Malo tego zeba mialem robionego na dole,a ona dlubala i rozkruszala mi zab u gory,wiec zabralem jej reke i pytam k...co pani robi,a ona,ze chciala tam cos spilowac!!!!!Ja pie.......!!! Domniemam,ze chciala mi rozpierd...drugiego zeba,zebym przyszedl ponownie....?????????????????? Natomiast moj zab zostal przez pania doktor czesciowo zlamany u podstawy,wyjela ten rozkruszony kawalek i kazala podpisac,ze w razie gdyby cos sie nie udalo nie zglosze reklamacj. Jakies pytania??? Chamstwo,znieczulica,jedynie kasa sie liczy i nic wiecej. Ucieklem z kliniki,mam nadzieje zakonczyc ta sprawe w sadzie. Nie jestem jedyna osoba,jest nas wiecej!!! i dzieki Bogu ludzie,z ktorymi sie skontaktowalem maja udokumentowane,spaprane zabiegi.Przyklad :chroniczne zapalenie oczu po zabiegu z uzyciem lasera,gdzie nie zostaly nalozone okulary ochronne ani pacjent nie zostal poinformowany,ze takowe powinien miec. Lokalny GP potwierdzil ten fakt,osoba ta zostala poddana leczeniu ambulatoryjnemu. Nastepny przyklad: nici liftingujac Pdo,ktore wypadly z twarzy po 2 dniach,udokumentowane zdjeciami,przed wlozeniem,po wyjeciu, z dokladna data.Nastepna osoba? Stan zapalny po leczeniu kanalowym,zapalenie tkanek,spowodowane niedopelnieniem kanalu,a w efekcie resorpcji-wchloniecie sie materialu przez tkanki-potwierdzone przez stomatologa w Anglii. Naprawde ludzie,ostrzegam,omijajcie z daleka!!!!!!!!Janusz Cieslak!