user2091941 pisze:Szukam polskiego psychologa w zachodnim Londynie. Jeśli ktoś zna kogoś sympatycznego, kto na prawdę potrafi pomóc proszę o namiary. Dzięki.
user2091941 pisze:Psychologa ?? a po co Ci on ?? Zeby sie pytac Jak sie Pan z tym Problemem czuje ?? i zgarniac w [piii...] kasy !!.
Stary idz na impreze zalicz laske , i zapal ziolko mmmmiiiiammmm.....
jagoda8484 pisze:Może będziecie zainteresowaniu wideo-konsultacjami z psychologiem? Wiem, że takie spotkania wideo umożliwia Psychomedic, można sobie wybrać specjalistę, później opłaca się spotkanie i czeka się na psychologa. Ciekawa opcja dla osób, które przebywają za granicą, mają dobrych lekarzy, to klinika psychologiczno-psychiatryczna.
MinkoA pisze:jagoda8484 pisze:Może będziecie zainteresowaniu wideo-konsultacjami z psychologiem? Wiem, że takie spotkania wideo umożliwia Psychomedic, można sobie wybrać specjalistę, później opłaca się spotkanie i czeka się na psychologa. Ciekawa opcja dla osób, które przebywają za granicą, mają dobrych lekarzy, to klinika psychologiczno-psychiatryczna.
Serio można tak online? To byłoby coś dla mnie. Jak się do nich umówić? Przez stronę? Sama korzystałaś z takich wideo wizyt? Jak bylo?
Wróć do „Zdrowie, Medycyna, Rodzina”
Użytkownicy przeglądający to forum: ergerfgerg01. i 34 gości