Strona 1 z 1

MALY LOKAL GASTRONOMICZNY - PRZEPISY

: 21 sie 2016 22:25
autor: krasnoludek1
Witam. Prosze o podpowiedz, jakie warunki trzeba spelnic aby ruszyc z malym lokalem gastronomicznym.
Chodzi mi o przepisy. Bede wdzieczna za kazda podpowiedz.

Re: MALY LOKAL GASTRONOMICZNY - PRZEPISY

: 31 sie 2017 10:57
autor: dadara
Ja jakiś czasu temu założyłem z żoną restaruacjo-pizzerię w swoim mieście koło Elbląga i mogę Ci kilka rzeczy podpowiedzieć. Przede wszystkim koniecznie trzeba spełniać wymogi sanitarne, szczegóły znajdziesz, jeśli wejdziesz na stronę sanepidu. Poza tym żeby założyć własną działalność, trzeba być dobrze przygotowanym. Jeśli czujesz, że nie masz wystarczającego doświadczenia, to raczej odradzałbym zakładanie biznesu w najbliższym czasie. Poza tym w biznesie trzeba być przygotowanym na różne sytuacje.